Press "Enter" to skip to content

Uforbederlig🙊

Uforbederlig…hmmm, er alle ikke det på visse punkter, her er et par eksempler.

Kat Stephie – Uforbederlig

https://www.youtube.com/watch?v=I5xvVs3TAHo

Chris Isaak er en uforbederlig romantiker, der som sanger rendyrker sin lyse tone og bakket op af trioen Silvertone sjældent er mindre end lydefri.

https://www.youtube.com/watch?v=dlJew-Dw87I

Klimaets uforbederlige optimist:

Gro Harlem Brundtland taler med netop det overskud og den rolige sikkerhed, som kun folk med mange års erfaring fra den storpolitiske arena kan. Ingen, der har været i nærheden af den tidligere norske statsminister og nuværende personlige klimarepræsentant for FN-generalsekretær Ban Ki-moon, kan være i tvivl om, at hun mener, hvad hun siger, og siger, hvad hun mener. Heller ikke da hun i sidste uge gæstede Århus som en af hovedtalerne ved klimakonferencen Beyond Kyoto.

– Jeg er optimist – også når det gælder muligheden for at gøre noget ved vores enorme klimaproblemer. Det er simpelthen min grundholdning. Jeg er ikke naiv optimist, men hvis du sidder i en position, hvor du kan være med til at ændre verden, så skal du være optimist. Du skal tro på nytten af dine handlinger og beslutninger. Alt andet er uansvarligt, siger hun, da CAMPUS møder hende på Hotel Radisson dagen før klimakonferencen.

Otto Frello – en uforbederlig maler

 

Kapitel 1

Dig..

Jeg forestiller mig du skubber mig blidt ned i sengen og binder mine hænder og placerer mine arme op over mit hoved så min bryster strutter. Du kysser mig krop og fører din fingre op i mig. Min krop vrider sig under dig af tilfredsstillelsen

Jeg spreder mine ben for at vise min liderlighed og du smiler ‘du er uforbederlig’. Jeg fniser lidt spændt på dit næste træk.

Du går ned og slikker mig mens dine fingre glider langsomt ind og ud. Min vejrtrækning bliver dybere og mere højlydt.

Jeg beder dig om ikke at stoppe og du fortsætter gudskelov ufortrødent. Jeg føler mig blottet, underdanig og voldsom liderlig. Mine støn bliver højere og højere. Og der går ikke længe før jeg når klimaks i et skrig. Du smiler triumferende. Og begynder at åbne din bukser.

Synet af din pik får mig til at gispe indvendig. Og jeg er klar over at det er begyndelsen til anden runde
Du vender mig om så jeg ligger med maven mod sengen. Løfter min røv op så du kan beundre den. Mit ansigt er bortvendt hvilket øger mine sanser og jeg er afventende. Jeg kan hære din stemme ‘ved du godt du er min’. ‘Mmmm’ får jeg fremstammet og efter falder et smæk i røven. Jeg retter tilbage i samme position og endnu er kommer.

Du gentager dit spørgsmål og denne gang svarer jeg klart ‘jeg er din’ du stiller dig om bag mig og trænger ind i mig. Bevidst knepper du mig langsomt i min våde fisse. Jeg tigger hurtig efter mere, men du fortsætter i roligt tempo. Min støn og lyder bliver mere og mere plaiderende.
Og lidt efter kan jeg mærke dine hænder om mine hofter stramme til og din stød blive dybere. Jeg tigger ‘hårdere’ og du bliver mere konsekvent. Knepper mig så jeg mine støn går over i skrig.

Jeg kommer højlydt og du trækker dig ud og presser min røv ned og kommer ud over min ryg. Jeg ligger stille og lytter til din røst af tilfredsstillelse og dominans. Afventende om du nu også er færdig:-)

Kapitel 2

Paris..

En lille fantasi fra Paris: vi er inde i moulin rouge for at se teater. Vi sidder ved små borde med en lille rød lampe – dæmpet belysning. Tjeneren serverer en flaske champagne som vi har forudbestil. Vi er allerede tipsy og i godt humør efter middagens rødvin. Mørket falder på og forestillingen begynder.
Jeg hvisker dig i øret ‘jeg har lyst til dig… nu’. Du smiler til mig og hiver mig tættere op ad dig. Jeg har dine ben på hver side af mig og dit bryst op ad min ryg. Jeg spreder mine ben og du opfatter invitationen straks.
Der er folk omkring os i mørket og forholder os roligt, men indeni  begynder drifterne at rase. Jeg kan mærke champagne og liderligheden, der gør mig ligeglad med omgivelserne og varm i kinderne og våd forneden.
Langsomt kan jeg mærke min knælange nederdel bevæge sig op ad og din hånd kilde mig på inderlårene. Du hvisker ‘vær stille’. Jeg klemmer lårene lidt sammen og bider mig i læben, da du rammer mit køn. Du kører din finger langsom med en kildende fornemmelse mellem mine kønslæber. Jeg holder vejret og hvisker ‘mere’.Vi holder begge blikket rettet mod forestillingen, for ikke at vække mistanke, men vi ænser kun brudstykker. Opslugt af hinanden.
Jeg forsøger at presse mit underliv mod din hånd for st påpege min liderlighed og du hvisker ‘Du er uforbederlig’. Du besvare med at komme dine fingre op i mig og jeg trækker vejret dybt som et tegn på Langsomt glider dine fingre ud og ind af min våde fisse. Jeg lukker øjnene for at holde sammen på mig selv. Mine hænder holder på dine lår og du kan mærke mit greb stramme. Mit underliv hungrer efter at bevæge sig i takt, samtidig med  begrænsningen af omgivelserne får min liderlighed til at vokse. Du kan høre på min vejrtrækning af jeg er ved at nå klimaks. Smerten i dine lår fra mine sammenpressede hænder får dig til at øge hastigheden.Du beder mig om at stoppe med at holde igen og hvisker langs min hals ‘kom for mig’. Dine ord for mig udover kanten og jeg kommer lydløst. Orgasmen er intens og langvarig og hver en fiber i min krop spænder op. Du smiler og trækker dine fingrer langsomt ud.
Jeg tager din hånd op til min mund og slikker først den ene finger og bagefter den anden. Min varme mund og tunge omkring dine fingre tænder dig og du mærker din pik vokse.Pludselig slutter forestillingen og folk begynder at rykke på sig.
Du kigger på mig bestemt ‘vi to er ikke færdig endnu’.
Jeg smiler barnagtigt og forventningsfuld.
Jeg kan se på dit blik at du søger hver en mulig krog i lokalet for at få dine dyriske lyster stillet.
Du tager mig i hånden og hiver mig afsted. Vi går i rask tempo op af en sidegade og væk fra folkemængden.‘Buk dig’ kommanderer du, mens du begynder at åbne dine bukser.
Mig: ‘Her?’
Du: ‘Buk dig! Sagde jeg’
Jeg gør som du siger og står bøjet op af muren. Du løfter min nederdel så min røv kommer frem og giver mig et smæk. Smækket får mig til at skyde røven ud mod dig.
Dig: ‘Stille’ og du hiver mine trusser ned om mine knæ. Du trænger ind i mig og jeg kan høre på dit støn hvordan dit behov opfyldelse.Du starter tager mig langsomt for endelig at nyde følelsen af din pik inde i mig. Du stopper helt inde i mig og støder flere gange for at komme længere ind i mig. Jeg giver mig og stønner af nydelse, men du tysser højt på mig, da der kommer nogle unge gående for enden af gaden.
‘Knep mig’ tigger jeg. Du stopper, tager din hånd om min hals og hvisker ‘Stille!’
Jeg kigger ned for at vise min underdanighed. Du tager mig om skuldrene og begynder at kneppe mig, hårdere og hårdere.Du mærker klimaks og hvert stød for dig tættere og tættere på. Din krop er svedig af anstrengelsen  og spændt og det ender i en orgasme inde i mig.

Du holder dig inde mens du samler dig. Jeg får fisket et papir op af min taske og tørt mig, mens du får lynet bukserne.
Du smiler og kysser mig. Vi slentre videre gennem Paris på vej hjem for at falde om af tilfredstillelse og træthed.

Kapitel 3

Tyskland..

Jeg har inviteret dig på en bolle weekend i Berlin.
Imens vi suser ned af autobahn med 150 km/t kan jeg mærke du bliver mere og mere utålmodig og ‘barnet’ i dig dukker frem.
Jeg har ellers fordret dig med både chips og Piratos men fornemmer det er noget andet der ‘trykker’ dig.
‘Skal vi ikke snart holde pause’ siger du.
‘Nix’ siger jeg.
‘Jeg skal tisse’ siger du.
‘Passer ikke’ du tissede for en halv time siden’ siger jeg.

Som sædvanlig tager du ikke et nej for et nej.
Du kigger på mig med et flabede smil, lyner mine bukser op og hiver min slappe pik frem.
Du læner dig ind over mig og tager pikken i munden og slikker den.
Jeg fjerner dit hoved, blidt, kigger på dig og siger, ‘ikke nu, det er for farligt’
‘Kylling’ siger du.
Sekundet efter sidder du med trusserne i hånden og siger triumferende ‘ jeg er bundløs, ergo jeg kan kræve, stop ved næste rasteplads’

Jeg kigger på dig og siger ‘du er uforbederlig’
‘Yep’ siger du grinende og hænger dine trusser op på mit halvstive lem.
Du trækker din nederdel op så langt den kan komme og min hånd finder dit inderlår.
Jeg kærtegner dig blidt, du skyder underlivet frem og siger ‘ er du ikke interesseret i om jeg bare er lidt fugtig, skat’
Jeg griner og siger ‘ det ved jeg du er’
5 minutter senere drejer vi af og ind på en rasteplads.
Der er ikke mange biler og jeg parkerer længst væk.

Du bukker dig ivrigt og tager min pik i munden igen.
Min hånd glider helt op og konstaterer hvad jeg allerede vidste.
Du nyder åbenlyst mit fingerarbejde og sutter grådigt på min pik imens din hånd masserer mine kugler.
Jeg tager fat i din hestehale og hiver dig op.
‘Rolig nu, vil du ha’ jeg skal komme i munden på dig?’
‘Måske’ griner du og kysser mig dybt.
‘Jeg er bare så liderlig’ stønner du.
‘Jeg er vild med dig skat, det ved godt ikke’ siger jeg.

Jeg kigger mig hurtig omkring og kan kun se 2 biler, et stykke væk.
Men ingen mennesker i nærheden.
Jeg ber’ dig om at stige ud af bilen og komme over til min side.
‘Der ingen der bemærker noget’ siger jeg.
Du bukker dig ind i bilen op stikker røven i vejret.
Jeg løfter op i nederdelen og glider ubesværet op i dig.
Du stønner ‘knep mig, skat’

Jeg tager fat i dine hofter og knepper dig langsomt, men dybt og insisterende.
Jeg kan høre på dig at du nyder det, samtidig med at du spejder efter menneskerne i bilerne.
‘Rooolig nu skat, de kan ikke se os’ siger jeg.
Du er sjaskvåd nu og stønner højere og højere.
Jeg trækker mig ud, vender dig om, sætter dig på forsædet og mundknepper dig, imens jeg kigger over bilen.
Jeg får øje på et yngre par længere væk, men de kigger ikke vores vej.

Jeg nyder at mærke din varme mund omslutte min pik.
Jeg kigger ned på dig. Imens din ene hånd er på roden af min pik, er den anden i gang mellem dine ben.
Jeg trækker mig ud, hiver dig op, vender dig om og trænger op i dig igen.
‘Knep mig hårdt’ stønner du.
Jeg tager fat om dine hofter igen og knepper dig hårdt nu.
‘Fuck ja, hurtigere skat’ stønner du og jeg kan mærke du er ved at være der.

Jeg giver dig et par klask i røven og det får dig ud over kanten.
Du kommer højlydt, jeg prøver at tysse på dig men du er ligeglad.
I det samme parkerer der en bil 3 pladser fra os og det unge par kigger over mod os.
Jeg kommer også og skubber dig ind over begge forsæder og vi ligger og griner imens vi dukker os.
‘De så ikke noget’ siger jeg.
‘Gu’ gjorde de så’ griner du.🙈
‘Kør, kør, kør’ siger du og kysser mig.
Vi skynder os afsted.
‘Er du sulten?’ spørger jeg dig.
‘Skrupsulten’ siger du.😘

Kapitel 4

For sent..

Du kommer over en time for sent.
Jeg står i stuen og kigger på dig idet du træder ind.
Jeg ved det er med vilje og tænker ‘fint nok’
så får du som fortjent.
Du bliver stående i døråbningen, lidt usikker, med dit flabede smil.
Uden at slippe øjenkontakten går du hen til mig for at kysse mig.
Inden din mund rammer min, tager jeg et hårdt tag i din hestehale så dit hoved drejer og min mund er ud for dit øre.

Du får lov til at vente 5 minutter inden Jeg går ind i soveværelset. Du står med ryggen til mig og kigger på ribben, nøgen men med trusser på.
Jeg stiller mig bag ved dig, tager hårdt fast i dit ene bryst med den ene hånd.
Du kan mærke mit åndedræt i nakken.
Jeg kysser dig op af halsen og mine læber ender med at sutte på din ene øreflip.
Den anden hånd glider ned over din mave men stopper før den rammer trussekanten.

Reaktionen kommer øjeblikkelig, dine kinder rødmer, åndedrættet bliver hurtigere og du skyder underlivet frem.
Du får to dask i fissen, så du retter dig op.
‘Jeg sagde ALT tøjet’
Hvisker jeg i dit øre.
Med min venstre hånd tager jeg hårdt fat i din nakke og bukker dig forover.
Med den anden hånd smækker jeg dig tre gange i røven.
Du stønner højlydt af velvære, liderlighed og forventning.
Jeg slipper taget i din nakke og du står oprejst igen.

Mine hænder stimulere dine bryster og brystvorter.
Jeg presser mit underliv ind mod din røv.
Du kan mærke min erektion.
Jeg hvisker i dit øre, ‘ tag trusserne af,’
Du tager hurtig trusserne af og din hånd finder, pr automatik, vej til din våde fisse.

Jeg tager fat i den inden den når sit mål.
‘Har jeg bedt dig om at onanere nu’ bjæffer jeg.
Du er drivvåd og stønner ‘ knep mig, skat kom nuuuuu, årrrh knep mig nuuu’

Jeg skubber dig hen til ribben, bukker dig forover og binder dine hænder fast til sjette ribbe.
Jeg træder tilbage, står og nyder synet af din fyldige røv der stritter frækt og indbydende.
Jeg trækker livremmen ud af bukserne og jeg kan se dine øjne blive større.
‘Over en time skat, det slipper du ikke let fra’

Jeg placerer dig på sengen, liggende på en pude under maven.
Jeg binder dine hænder og fødder i hvert hjørne så du ligger som et X.
Du ligger forsvarsløs, med spredte ben og jeg har frit udsyn til din fisse.
Jeg begynder forsigtig at slikke og kysse dine røde baller, min tunge bevæger sig langsomt hen mod dit anus.
Du vrider kroppen… båndene snærer om dine håndled… du stønner og jeg kan se din fisse trækker sig sammen.

Jeg spreder dine baller og min tunge finder vej….. dybt ind i dit anus.
Jeg stikker to fingre op i din fisse og gør det jeg er bedst til.
Du presser din fisse så langt bagud som båndene om dine hænder tillader, for at jeg skal komme dybere op i dig.
Jeg trækker fingrene ud af dig, rejser mig, går hen til skuffen med legetøjet og finder buttpluggen frem og smører lidt glidecreme på.

Med en øvet bevægelse presser jeg den forsigtigt op i røven på dig og du stønner tilfreds.
Min pik er hård og klar, jeg griber fat i dine baller så din fisse blottes og trænger langsomt op i dig.
Min hårde pik glider ubesværet i bund.
Du er helt fyldt ud i begge huller.
Du stønner højt ‘ kom nuuuu, hurtigere, hårdere’
Jeg tager fat i din hestehale, hiver hårdt til og med den anden hånd presser jeg din ryg ned mod madrassen og gennemknepper dig.

Mine dybe stød i din fisse, kombineret med buttpluggen, får dig til at komme voldsomt i et højt skrig.
Jeg kommer oppe i dig lige efter.
Fylder dig op med min sæd.
Jeg falder om på din ryg, gisper efter vejret, kysser dig blidt i nakken.
Vi ligger, smilende, begge to og kommer os.
Jeg fjerner forsigtig pluggen, løsner dig og inviterer dig på et varmt bad.😉😘

Kapitel 5

En fredag..

Du kommer træt hjem efter en hård aftenvagt.
Jeg har forberedt lidt natmad og gemt et stykke kage til dig, det er jo fredag😉
Jeg spørger om du er ok og om der er andet jeg kan gøre for dig?

Du svarer nej, kysser mig og sender mig i seng, så du får fred til at lande og indtage din mad imens dit tankemylder langsomt glider ud af ‘rodebunken’.
3 kvarter senere kravler du i seng og ligger dig helt tæt op af mig og hvisker ‘hold om mig’

Min hånd finder dit bryst, jeg trækker dig tæt ind til mig, kysser dig i nakken og hvisker ‘sov godt, søde’.

Jeg vågner ved at din hånd leger med mine hår på brystkassen mens du puster mig i øret.
Jeg slår øjnene op og kigger ind i dine smukke øjne.
Du smiler til mig, kysser mig og siger, ‘jeg er sulten’ du kysser mig igen ‘og liderlig’.
Jeg griner ‘du er uforbederlig’
‘Altid’ svarer du og din hånd vandrer fra mit bryst ned til min slappe pik.
Jeg kan se på dine røde kinder at du selv har stået for forspillet.

Det varer ikke længe, inden din kyndige behandling af min pik, giver resultat.
Du ligger dig oven på mig, glider nedad og med din hånd styrer du selv min hårde pik op i dine våde fisse.
Jeg nyder at mærke dine fyldige bryster på min brystkasse og dine varme, våde grotte stramme om min pik.
Du bevæger dig stille og roligt frem og tilbage, dit hår kilder mit ansigt, dine øjnene er lukket i nydelse og dine hænder finder mine og trækker dem over mit hoved.

Dit åndedræt bliver højere i takt med din liderlighed stiger.
Du sætter dit tempo op…..
Jeg slipper dine hænder og placerer dem på din røv.
Jeg krammer dine baller hårdt…… og giver dem et par klask.
Du stønner højt ‘jaaeeee skat, knep mig’
Jeg løfter dig lidt op og knepper dig hårdt og hurtigere.
Vi kommer samtidig og du falder omkuld oven på mig.

‘Det var hurtigt’ griner jeg.
‘Du ved jeg er sulten’ svarer du.
Du ruller af mig, beordre mig ud i køkkenet, tager dynen over dig og hvisker ‘kald når maden er klar, skat’
‘Flab’ siger jeg, kysser dig og lister ud i køkkenet.

‘Tak for mad, skat’ siger du, rejser dig fra morgenbordet og sætter dig overskrævs på mig.
‘Er du sur’ spørger du, med et flabet smil.
Jeg kigger dig i øjnene og siger ‘jeg føler lidt du udnyttede mig i morges, så jeg vil be’ dig om at tage et hurtig bad, uden at barbere fissen, og derefter ligge dig ind på sengen’
Du hæver øjenbrynene og siger ‘seriøst?’
‘Seriøst’ siger jeg, vipper dig af og giver dig et klask i røven ‘NU’

Du ligger på ryggen da jeg kommer ind i soveværelset.
Du kigger på mig, men kan se på mig det ikke er en god ide, så du slår hurtigt øjnene ned.
Jeg binder begge dine hænder fast til sengegærdet.
Tager den lille fladhovedet pisk fra skuffen og ber dig, sprede dine ben.
Med tilfredshed konstaterer jeg at jeg kan ane dine blonde fissehår.
Jeg stryger hånden over dit venusbjerg og mærker de bløde dun.
Du stønner svagt, mest af forventning.

Jeg kærtegner din krop med pisken, fra benene og op.

Du gisper da den glider ind mellem de ydre kønslæber.
Jeg tirrer dig lidt inden jeg bevæger den op over maven til dine bryster.
Jeg dasker forsigtig til dine brystvorter og de bliver hårde med det samme.
Du stønner i en blanding af vellyst og smerte.

‘Indrømmer du at du udnyttede mig til at tilfredstille dig selv i morges’ siger jeg.
‘Ja’ hvisker du.
‘Jeg kan ikke høre dig’ siger jeg og giver dig et dask i fissen.
‘Ja’ stønner du højt.
‘Har du fortjent at blive straffet?’
‘Ja’ stønner du igen, svagt…
Du får et dask til .
‘JA JA’ stønner du højt igen.

Jeg sætter mig overskrævs på dig, løfter dit hoved lidt op og mundknepper dig.
Min anden hånd finder din nu våde fisse og jeg stikker uden besvær to fingre op.
Du nyder begge dele åbenlyst.
Nyder at du er spændt fast og overladt fuldstændig til mig, mine lyster, mine behov.

Jeg ‘står’ af, stiller mig på knæ bagved dig, lægger en pude ind under din røv og tager begge dine ben op på mine skuldre.
Jeg trænger hårdt op i dig, mine hænder finder dine bryster og du er lige ved at komme, da jeg støder helt i bund.
Du vrider dig at vellyst og liderlighed imens jeg knepper dig…. hårdt…. insisterende.

Jeg trækker mig ud og overlader pladsen til din dildo.
Jeg smører lidt glidecreme på fingeren og begynder at massere dit anus.
Først med en finger og så med to, til jeg kan mærke du er klar til at modtage min stive pik.
Jeg penetrerer dig langsomt indtil jeg er nået helt i bund.
Dine hænder prøver at komme fri, din krop vrider sig og du stønner højt, ‘kom så… knep mig… hårdere’

Kombinationen af dildoen og min pik i dit anus, får dig ud over kanten og du kommer voldsomt.
Du tager mig med og jeg kommer oppe i dig……

Jeg trækker mig ud, binder dig op, og trækker dynen over os.
Vi ligger i ske og kommer os, stille og roligt.
Jeg kysser dig i nakken og på halsen og hvisker. ‘Hvad har de lyst til at lave i dag, Deres Dejlighed?’😘

En af de bedste fantasier til dato😊 den vil jeg putte min min synlige lomme og tage op når jeg har en stund for mig selv🍓😉 TAK og ja, den virkede. Min krop gispede indeni da jeg læste den og tror også jeg blev en anelse mere fugtig flere steder🙈

Kapitel 6

Køkkenet..

Vi står nøgne ude i køkkenet og er ved at forberede aftensmaden, kun iført hver vores forklæde.
Jeg vandt i kinaskak og kunne derfor bestemme påklædningen.
Efter du havde tabt 2-1 i spil, samlede vi kuglerne op fra gulvet, da dit velkendte temperament løb af med dig og kuglerne fløj om ørerne på os😂

Jeg har lovet at hjælpe med maden selvom vi begge to godt ved at det er dig der skal lave den😉
Du sætter mig til at skærer nogle gulerødder ud, men jeg har svært ved at koncentrer mig om opgaven da mit fokus er på din bare røv.
Jeg tager en palet og giver dig et rap i røven og du svarer igen ved at tage hånden op under mit forklæde og klemme mine kugler.

Du begynder at skære senerne af svinemørbraden og selv om du står med en kokkekniv i hånden, drister jeg mig til at stille mig bag dig, tager begge hænder ind under forklædet og tager fat i dine bryster.

Jeg kysser dig i nakken og presser mit underliv ind mod din røv.
Det lykkedes dig at bevare koncentration og klargøre mørbraden.
Jeg sætter en gryde vand på til ris, imens du putter mørbraden i ovnen.

Du “taber” den ene grydelap på gulvet, udbryder et ‘Ups’ vender røven til mig og bukker dig langsomt ned.

Min fantasi omhandler du kommer ud af badet. I soveværelset ligger jeg på maven med hovedet hvilende i min hånd og benene bøjet.
Det første du får øje på da du kommer ind af døren er mine sorte stiletter med rød sål. Dine glipper hurtigt videre til mine røde lange negle. Du smiler drenget over genkendeligheden og bliver stående.

Jeg nyder den måde du betragter mig på. Som en hanløve inden den sætter ind for at fange sit bytte. Jeg vrider min nøgne krop og spørger om du nød badet uden at miste øjenkontakt. ‘Mmm’ svarer du og smiler.
Jeg vender mig langsomt om på ryggen og begynder at kærtegne mine bryster mens jeg holder dit blik. Langsomt kører jeg hænderne ned langs maven og masserer min trekant. Jeg falder ind i nydelsen og stønner højlydt.

Da jeg kort efter åbner øjnene står du lige foran mig. Som en invitation glider jeg ned på knæ form dig og tager din pik i munden. Langsomt kører jeg den mellem mine læber, helt i bund. Jo mere jeg sutter jo mere våd bliver din pik at mit spyt. Mine lange negle borer sig ind i dine baglår og jeg sutter mere og mere grådigt.

Jeg stopper inden du når klimaks. Jeg rejser mig og kysser dig, hvisker ‘knep mig’ mens jeg vender mig om og bukker mig med hænderne i sengen. Dine fingre glider op i mig og du sætter dig ned bag mig og slikker mig analt. Mine ben sitre af liderlighed som vokser. ‘Mere’ får jeg hvisket.
Du rejser dig og lader nu din hårde pik glide op i mig og jeg giver mig. ‘Hårdere!’

Analt fylder du mig ud med dine fingre mens du knepper min fisse. Jeg må holde godt fast i sengen for ikke at miste balancen af dine stød. Mine støn bliver højere, som benzin til dine stød og jeg skriger i en overvældende orgasme og du kommer lige efter. Du holder dig oppe i mig indtil vi begge er kommet os😉