Press "Enter" to skip to content

Uforbederlig🙊

Uforbederlig…hmmm, er alle ikke det på visse punkter, her er et par eksempler.

Kat Stephie – Uforbederlig

https://www.youtube.com/watch?v=I5xvVs3TAHo

Chris Isaak er en uforbederlig romantiker, der som sanger rendyrker sin lyse tone og bakket op af trioen Silvertone sjældent er mindre end lydefri.

https://www.youtube.com/watch?v=dlJew-Dw87I

Klimaets uforbederlige optimist:

Gro Harlem Brundtland taler med netop det overskud og den rolige sikkerhed, som kun folk med mange års erfaring fra den storpolitiske arena kan. Ingen, der har været i nærheden af den tidligere norske statsminister og nuværende personlige klimarepræsentant for FN-generalsekretær Ban Ki-moon, kan være i tvivl om, at hun mener, hvad hun siger, og siger, hvad hun mener. Heller ikke da hun i sidste uge gæstede Århus som en af hovedtalerne ved klimakonferencen Beyond Kyoto.

– Jeg er optimist – også når det gælder muligheden for at gøre noget ved vores enorme klimaproblemer. Det er simpelthen min grundholdning. Jeg er ikke naiv optimist, men hvis du sidder i en position, hvor du kan være med til at ændre verden, så skal du være optimist. Du skal tro på nytten af dine handlinger og beslutninger. Alt andet er uansvarligt, siger hun, da CAMPUS møder hende på Hotel Radisson dagen før klimakonferencen.

Otto Frello – en uforbederlig maler

Jeg forestiller mig du skubber mig blidt ned i sengen og binder mine hænder og placerer mine arme op over mit hoved så min bryster strutter. Du kysser mig krop og fører din fingre op i mig. Min krop vrider sig under dig af tilfredsstillelsen

Jeg spreder mine ben for at vise min liderlighed og du smiler ‘du er uforbederlig’. Jeg fniser lidt spændt på dit næste træk.

Du går ned og slikker mig mens dine fingre glider langsomt ind og ud. Min vejrtrækning bliver dybere og mere højlydt.

Jeg beder dig om ikke at stoppe og du fortsætter gudskelov ufortrødent. Jeg føler mig blottet, underdanig og voldsom liderlig. Mine støn bliver højere og højere. Og der går ikke længe før jeg når klimaks i et skrig. Du smiler triumferende. Og begynder at åbne din bukser.

Synet af din pik får mig til at gispe indvendig. Og jeg er klar over at det er begyndelsen til anden runde
Du vender mig om så jeg ligger med maven mod sengen. Løfter min røv op så du kan beundre den. Mit ansigt er bortvendt hvilket øger mine sanser og jeg er afventende. Jeg kan hære din stemme ‘ved du godt du er min’. ‘Mmmm’ får jeg fremstammet og efter falder et smæk i røven. Jeg retter tilbage i samme position og endnu er kommer.

Du gentager dit spørgsmål og denne gang svarer jeg klart ‘jeg er din’ du stiller dig om bag mig og trænger ind i mig. Bevidst knepper du mig langsomt i min våde fisse. Jeg tigger hurtig efter mere, men du fortsætter i roligt tempo. Min støn og lyder bliver mere og mere plaiderende.
Og lidt efter kan jeg mærke dine hænder om mine hofter stramme til og din stød blive dybere. Jeg tigger ‘hårdere’ og du bliver mere konsekvent. Knepper mig så jeg mine støn går over i skrig.

Jeg kommer højlydt og du trækker dig ud og presser min røv ned og kommer ud over min ryg. Jeg ligger stille og lytter til din røst af tilfredsstillelse og dominans. Afventende om du nu også er færdig