Press "Enter" to skip to content

Uforbederlig🙊

Uforbederlig…hmmm, er alle ikke det på visse punkter, her er et par eksempler.

Kat Stephie – Uforbederlig

https://www.youtube.com/watch?v=I5xvVs3TAHo

Chris Isaak er en uforbederlig romantiker, der som sanger rendyrker sin lyse tone og bakket op af trioen Silvertone sjældent er mindre end lydefri.

https://www.youtube.com/watch?v=dlJew-Dw87I

Klimaets uforbederlige optimist:

Gro Harlem Brundtland taler med netop det overskud og den rolige sikkerhed, som kun folk med mange års erfaring fra den storpolitiske arena kan. Ingen, der har været i nærheden af den tidligere norske statsminister og nuværende personlige klimarepræsentant for FN-generalsekretær Ban Ki-moon, kan være i tvivl om, at hun mener, hvad hun siger, og siger, hvad hun mener. Heller ikke da hun i sidste uge gæstede Århus som en af hovedtalerne ved klimakonferencen Beyond Kyoto.

– Jeg er optimist – også når det gælder muligheden for at gøre noget ved vores enorme klimaproblemer. Det er simpelthen min grundholdning. Jeg er ikke naiv optimist, men hvis du sidder i en position, hvor du kan være med til at ændre verden, så skal du være optimist. Du skal tro på nytten af dine handlinger og beslutninger. Alt andet er uansvarligt, siger hun, da CAMPUS møder hende på Hotel Radisson dagen før klimakonferencen.

Otto Frello – en uforbederlig maler

 

Kapitel 1

Dig..

Jeg forestiller mig du skubber mig blidt ned i sengen og binder mine hænder og placerer mine arme op over mit hoved så min bryster strutter. Du kysser mig krop og fører din fingre op i mig. Min krop vrider sig under dig af tilfredsstillelsen

Jeg spreder mine ben for at vise min liderlighed og du smiler ‘du er uforbederlig’. Jeg fniser lidt spændt på dit næste træk.

Du går ned og slikker mig mens dine fingre glider langsomt ind og ud. Min vejrtrækning bliver dybere og mere højlydt.

Jeg beder dig om ikke at stoppe og du fortsætter gudskelov ufortrødent. Jeg føler mig blottet, underdanig og voldsom liderlig. Mine støn bliver højere og højere. Og der går ikke længe før jeg når klimaks i et skrig. Du smiler triumferende. Og begynder at åbne din bukser.

Synet af din pik får mig til at gispe indvendig. Og jeg er klar over at det er begyndelsen til anden runde
Du vender mig om så jeg ligger med maven mod sengen. Løfter min røv op så du kan beundre den. Mit ansigt er bortvendt hvilket øger mine sanser og jeg er afventende. Jeg kan hære din stemme ‘ved du godt du er min’. ‘Mmmm’ får jeg fremstammet og efter falder et smæk i røven. Jeg retter tilbage i samme position og endnu er kommer.

Du gentager dit spørgsmål og denne gang svarer jeg klart ‘jeg er din’ du stiller dig om bag mig og trænger ind i mig. Bevidst knepper du mig langsomt i min våde fisse. Jeg tigger hurtig efter mere, men du fortsætter i roligt tempo. Min støn og lyder bliver mere og mere plaiderende.
Og lidt efter kan jeg mærke dine hænder om mine hofter stramme til og din stød blive dybere. Jeg tigger ‘hårdere’ og du bliver mere konsekvent. Knepper mig så jeg mine støn går over i skrig.

Jeg kommer højlydt og du trækker dig ud og presser min røv ned og kommer ud over min ryg. Jeg ligger stille og lytter til din røst af tilfredsstillelse og dominans. Afventende om du nu også er færdig:-)

Kapitel 2

Paris..

En lille fantasi fra Paris: vi er inde i moulin rouge for at se teater. Vi sidder ved små borde med en lille rød lampe – dæmpet belysning. Tjeneren serverer en flaske champagne som vi har forudbestil. Vi er allerede tipsy og i godt humør efter middagens rødvin. Mørket falder på og forestillingen begynder.
Jeg hvisker dig i øret ‘jeg har lyst til dig… nu’. Du smiler til mig og hiver mig tættere op ad dig. Jeg har dine ben på hver side af mig og dit bryst op ad min ryg. Jeg spreder mine ben og du opfatter invitationen straks.
Der er folk omkring os i mørket og forholder os roligt, men indeni  begynder drifterne at rase. Jeg kan mærke champagne og liderligheden, der gør mig ligeglad med omgivelserne og varm i kinderne og våd forneden.
Langsomt kan jeg mærke min knælange nederdel bevæge sig op ad og din hånd kilde mig på inderlårene. Du hvisker ‘vær stille’. Jeg klemmer lårene lidt sammen og bider mig i læben, da du rammer mit køn. Du kører din finger langsom med en kildende fornemmelse mellem mine kønslæber. Jeg holder vejret og hvisker ‘mere’.Vi holder begge blikket rettet mod forestillingen, for ikke at vække mistanke, men vi ænser kun brudstykker. Opslugt af hinanden.
Jeg forsøger at presse mit underliv mod din hånd for st påpege min liderlighed og du hvisker ‘Du er uforbederlig’. Du besvare med at komme dine fingre op i mig og jeg trækker vejret dybt som et tegn på Langsomt glider dine fingre ud og ind af min våde fisse. Jeg lukker øjnene for at holde sammen på mig selv. Mine hænder holder på dine lår og du kan mærke mit greb stramme. Mit underliv hungrer efter at bevæge sig i takt, samtidig med  begrænsningen af omgivelserne får min liderlighed til at vokse. Du kan høre på min vejrtrækning af jeg er ved at nå klimaks. Smerten i dine lår fra mine sammenpressede hænder får dig til at øge hastigheden.Du beder mig om at stoppe med at holde igen og hvisker langs min hals ‘kom for mig’. Dine ord for mig udover kanten og jeg kommer lydløst. Orgasmen er intens og langvarig og hver en fiber i min krop spænder op. Du smiler og trækker dine fingrer langsomt ud.
Jeg tager din hånd op til min mund og slikker først den ene finger og bagefter den anden. Min varme mund og tunge omkring dine fingre tænder dig og du mærker din pik vokse.Pludselig slutter forestillingen og folk begynder at rykke på sig.
Du kigger på mig bestemt ‘vi to er ikke færdig endnu’.
Jeg smiler barnagtigt og forventningsfuld.
Jeg kan se på dit blik at du søger hver en mulig krog i lokalet for at få dine dyriske lyster stillet.
Du tager mig i hånden og hiver mig afsted. Vi går i rask tempo op af en sidegade og væk fra folkemængden.‘Buk dig’ kommanderer du, mens du begynder at åbne dine bukser.
Mig: ‘Her?’
Du: ‘Buk dig! Sagde jeg’
Jeg gør som du siger og står bøjet op af muren. Du løfter min nederdel så min røv kommer frem og giver mig et smæk. Smækket får mig til at skyde røven ud mod dig.
Dig: ‘Stille’ og du hiver mine trusser ned om mine knæ. Du trænger ind i mig og jeg kan høre på dit støn hvordan dit behov opfyldelse.Du starter tager mig langsomt for endelig at nyde følelsen af din pik inde i mig. Du stopper helt inde i mig og støder flere gange for at komme længere ind i mig. Jeg giver mig og stønner af nydelse, men du tysser højt på mig, da der kommer nogle unge gående for enden af gaden.
‘Knep mig’ tigger jeg. Du stopper, tager din hånd om min hals og hvisker ‘Stille!’
Jeg kigger ned for at vise min underdanighed. Du tager mig om skuldrene og begynder at kneppe mig, hårdere og hårdere.Du mærker klimaks og hvert stød for dig tættere og tættere på. Din krop er svedig af anstrengelsen  og spændt og det ender i en orgasme inde i mig.

Du holder dig inde mens du samler dig. Jeg får fisket et papir op af min taske og tørt mig, mens du får lynet bukserne.
Du smiler og kysser mig. Vi slentre videre gennem Paris på vej hjem for at falde om af tilfredstillelse og træthed.

Kapitel 3

Tyskland..

Jeg har inviteret dig på en bolle weekend i Berlin.
Imens vi suser ned af autobahn med 150 km/t kan jeg mærke du bliver mere og mere utålmodig og ‘barnet’ i dig dukker frem.
Jeg har ellers fordret dig med både chips og Piratos men fornemmer det er noget andet der ‘trykker’ dig.
‘Skal vi ikke snart holde pause’ siger du.
‘Nix’ siger jeg.
‘Jeg skal tisse’ siger du.
‘Passer ikke’ du tissede for en halv time siden’ siger jeg.

Som sædvanlig tager du ikke et nej for et nej.
Du kigger på mig med et flabede smil, lyner mine bukser op og hiver min slappe pik frem.
Du læner dig ind over mig og tager pikken i munden og slikker den.
Jeg fjerner dit hoved, blidt, kigger på dig og siger, ‘ikke nu, det er for farligt’
‘Kylling’ siger du.
Sekundet efter sidder du med trusserne i hånden og siger triumferende ‘ jeg er bundløs, ergo jeg kan kræve, stop ved næste rasteplads’

Jeg kigger på dig og siger ‘du er uforbederlig’
‘Yep’ siger du grinende og hænger dine trusser op på mit halvstive lem.
Du trækker din nederdel op så langt den kan komme og min hånd finder dit inderlår.
Jeg kærtegner dig blidt, du skyder underlivet frem og siger ‘ er du ikke interesseret i om jeg bare er lidt fugtig, skat’
Jeg griner og siger ‘ det ved jeg du er’
5 minutter senere drejer vi af og ind på en rasteplads.
Der er ikke mange biler og jeg parkerer længst væk.

Du bukker dig ivrigt og tager min pik i munden igen.
Min hånd glider helt op og konstaterer hvad jeg allerede vidste.
Du nyder åbenlyst mit fingerarbejde og sutter grådigt på min pik imens din hånd masserer mine kugler.
Jeg tager fat i din hestehale og hiver dig op.
‘Rolig nu, vil du ha’ jeg skal komme i munden på dig?’
‘Måske’ griner du og kysser mig dybt.
‘Jeg er bare så liderlig’ stønner du.
‘Jeg er vild med dig skat, det ved godt ikke’ siger jeg.

Jeg kigger mig hurtig omkring og kan kun se 2 biler, et stykke væk.
Men ingen mennesker i nærheden.
Jeg ber’ dig om at stige ud af bilen og komme over til min side.
‘Der ingen der bemærker noget’ siger jeg.
Du bukker dig ind i bilen op stikker røven i vejret.
Jeg løfter op i nederdelen og glider ubesværet op i dig.
Du stønner ‘knep mig, skat’

Jeg tager fat i dine hofter og knepper dig langsomt, men dybt og insisterende.
Jeg kan høre på dig at du nyder det, samtidig med at du spejder efter menneskerne i bilerne.
‘Rooolig nu skat, de kan ikke se os’ siger jeg.
Du er sjaskvåd nu og stønner højere og højere.
Jeg trækker mig ud, vender dig om, sætter dig på forsædet og mundknepper dig, imens jeg kigger over bilen.
Jeg får øje på et yngre par længere væk, men de kigger ikke vores vej.

Jeg nyder at mærke din varme mund omslutte min pik.
Jeg kigger ned på dig. Imens din ene hånd er på roden af min pik, er den anden i gang mellem dine ben.
Jeg trækker mig ud, hiver dig op, vender dig om og trænger op i dig igen.
‘Knep mig hårdt’ stønner du.
Jeg tager fat om dine hofter igen og knepper dig hårdt nu.
‘Fuck ja, hurtigere skat’ stønner du og jeg kan mærke du er ved at være der.

Jeg giver dig et par klask i røven og det får dig ud over kanten.
Du kommer højlydt, jeg prøver at tysse på dig men du er ligeglad.
I det samme parkerer der en bil 3 pladser fra os og det unge par kigger over mod os.
Jeg kommer også og skubber dig ind over begge forsæder og vi ligger og griner imens vi dukker os.
‘De så ikke noget’ siger jeg.
‘Gu’ gjorde de så’ griner du.🙈
‘Kør, kør, kør’ siger du og kysser mig.
Vi skynder os afsted.
‘Er du sulten?’ spørger jeg dig.
‘Skrupsulten’ siger du.😘

Kapitel 4

For sent..

Du kommer over en time for sent.
Jeg står i stuen og kigger på dig idet du træder ind.
Jeg ved det er med vilje og tænker ‘fint nok’
så får du som fortjent.
Du bliver stående i døråbningen, lidt usikker, med dit flabede smil.
Uden at slippe øjenkontakten går du hen til mig for at kysse mig.
Inden din mund rammer min, tager jeg et hårdt tag i din hestehale så dit hoved drejer og min mund er ud for dit øre.

Du får lov til at vente 5 minutter inden Jeg går ind i soveværelset. Du står med ryggen til mig og kigger på ribben, nøgen men med trusser på.
Jeg stiller mig bag ved dig, tager hårdt fast i dit ene bryst med den ene hånd.
Du kan mærke mit åndedræt i nakken.
Jeg kysser dig op af halsen og mine læber ender med at sutte på din ene øreflip.
Den anden hånd glider ned over din mave men stopper før den rammer trussekanten.

Reaktionen kommer øjeblikkelig, dine kinder rødmer, åndedrættet bliver hurtigere og du skyder underlivet frem.
Du får to dask i fissen, så du retter dig op.
‘Jeg sagde ALT tøjet’
Hvisker jeg i dit øre.
Med min venstre hånd tager jeg hårdt fat i din nakke og bukker dig forover.
Med den anden hånd smækker jeg dig tre gange i røven.
Du stønner højlydt af velvære, liderlighed og forventning.
Jeg slipper taget i din nakke og du står oprejst igen.

Mine hænder stimulere dine bryster og brystvorter.
Jeg presser mit underliv ind mod din røv.
Du kan mærke min erektion.
Jeg hvisker i dit øre, ‘ tag trusserne af,’
Du tager hurtig trusserne af og din hånd finder, pr automatik, vej til din våde fisse.

Jeg tager fat i den inden den når sit mål.
‘Har jeg bedt dig om at onanere nu’ bjæffer jeg.
Du er drivvåd og stønner ‘ knep mig, skat kom nuuuuu, årrrh knep mig nuuu’

Jeg skubber dig hen til ribben, bukker dig forover og binder dine hænder fast til sjette ribbe.
Jeg træder tilbage, står og nyder synet af din fyldige røv der stritter frækt og indbydende.
Jeg trækker livremmen ud af bukserne og jeg kan se dine øjne blive større.
‘Over en time skat, det slipper du ikke let fra’

Jeg placerer dig på sengen, liggende på en pude under maven.
Jeg binder dine hænder og fødder i hvert hjørne så du ligger som et X.
Du ligger forsvarsløs, med spredte ben og jeg har frit udsyn til din fisse.
Jeg begynder forsigtig at slikke og kysse dine røde baller, min tunge bevæger sig langsomt hen mod dit anus.
Du vrider kroppen… båndene snærer om dine håndled… du stønner og jeg kan se din fisse trækker sig sammen.

Jeg spreder dine baller og min tunge finder vej….. dybt ind i dit anus.
Jeg stikker to fingre op i din fisse og gør det jeg er bedst til.
Du presser din fisse så langt bagud som båndene om dine hænder tillader, for at jeg skal komme dybere op i dig.
Jeg trækker fingrene ud af dig, rejser mig, går hen til skuffen med legetøjet og finder buttpluggen frem og smører lidt glidecreme på.

Med en øvet bevægelse presser jeg den forsigtigt op i røven på dig og du stønner tilfreds.
Min pik er hård og klar, jeg griber fat i dine baller så din fisse blottes og trænger langsomt op i dig.
Min hårde pik glider ubesværet i bund.
Du er helt fyldt ud i begge huller.
Du stønner højt ‘ kom nuuuu, hurtigere, hårdere’
Jeg tager fat i din hestehale, hiver hårdt til og med den anden hånd presser jeg din ryg ned mod madrassen og gennemknepper dig.

Mine dybe stød i din fisse, kombineret med buttpluggen, får dig til at komme voldsomt i et højt skrig.
Jeg kommer oppe i dig lige efter.
Fylder dig op med min sæd.
Jeg falder om på din ryg, gisper efter vejret, kysser dig blidt i nakken.
Vi ligger, smilende, begge to og kommer os.
Jeg fjerner forsigtig pluggen, løsner dig og inviterer dig på et varmt bad.😉😘

Kapitel 5

En fredag..

Du kommer træt hjem efter en hård aftenvagt.
Jeg har forberedt lidt natmad og gemt et stykke kage til dig, det er jo fredag😉
Jeg spørger om du er ok og om der er andet jeg kan gøre for dig?

Du svarer nej, kysser mig og sender mig i seng, så du får fred til at lande og indtage din mad imens dit tankemylder langsomt glider ud af ‘rodebunken’.
3 kvarter senere kravler du i seng og ligger dig helt tæt op af mig og hvisker ‘hold om mig’

Min hånd finder dit bryst, jeg trækker dig tæt ind til mig, kysser dig i nakken og hvisker ‘sov godt, søde’.

Jeg vågner ved at din hånd leger med mine hår på brystkassen mens du puster mig i øret.
Jeg slår øjnene op og kigger ind i dine smukke øjne.
Du smiler til mig, kysser mig og siger, ‘jeg er sulten’ du kysser mig igen ‘og liderlig’.
Jeg griner ‘du er uforbederlig’
‘Altid’ svarer du og din hånd vandrer fra mit bryst ned til min slappe pik.
Jeg kan se på dine røde kinder at du selv har stået for forspillet.

Det varer ikke længe, inden din kyndige behandling af min pik, giver resultat.
Du ligger dig oven på mig, glider nedad og med din hånd styrer du selv min hårde pik op i dine våde fisse.
Jeg nyder at mærke dine fyldige bryster på min brystkasse og dine varme, våde grotte stramme om min pik.
Du bevæger dig stille og roligt frem og tilbage, dit hår kilder mit ansigt, dine øjnene er lukket i nydelse og dine hænder finder mine og trækker dem over mit hoved.

Dit åndedræt bliver højere i takt med din liderlighed stiger.
Du sætter dit tempo op…..
Jeg slipper dine hænder og placerer dem på din røv.
Jeg krammer dine baller hårdt…… og giver dem et par klask.
Du stønner højt ‘jaaeeee skat, knep mig’
Jeg løfter dig lidt op og knepper dig hårdt og hurtigere.
Vi kommer samtidig og du falder omkuld oven på mig.

‘Det var hurtigt’ griner jeg.
‘Du ved jeg er sulten’ svarer du.
Du ruller af mig, beordre mig ud i køkkenet, tager dynen over dig og hvisker ‘kald når maden er klar, skat’
‘Flab’ siger jeg, kysser dig og lister ud i køkkenet.

‘Tak for mad, skat’ siger du, rejser dig fra morgenbordet og sætter dig overskrævs på mig.
‘Er du sur’ spørger du, med et flabet smil.
Jeg kigger dig i øjnene og siger ‘jeg føler lidt du udnyttede mig i morges, så jeg vil be’ dig om at tage et hurtig bad, uden at barbere fissen, og derefter ligge dig ind på sengen’
Du hæver øjenbrynene og siger ‘seriøst?’
‘Seriøst’ siger jeg, vipper dig af og giver dig et klask i røven ‘NU’

Du ligger på ryggen da jeg kommer ind i soveværelset.
Du kigger på mig, men kan se på mig det ikke er en god ide, så du slår hurtigt øjnene ned.
Jeg binder begge dine hænder fast til sengegærdet.
Tager den lille fladhovedet pisk fra skuffen og ber dig, sprede dine ben.
Med tilfredshed konstaterer jeg at jeg kan ane dine blonde fissehår.
Jeg stryger hånden over dit venusbjerg og mærker de bløde dun.
Du stønner svagt, mest af forventning.

Jeg kærtegner din krop med pisken, fra benene og op.

Du gisper da den glider ind mellem de ydre kønslæber.
Jeg tirrer dig lidt inden jeg bevæger den op over maven til dine bryster.
Jeg dasker forsigtig til dine brystvorter og de bliver hårde med det samme.
Du stønner i en blanding af vellyst og smerte.

‘Indrømmer du at du udnyttede mig til at tilfredstille dig selv i morges’ siger jeg.
‘Ja’ hvisker du.
‘Jeg kan ikke høre dig’ siger jeg og giver dig et dask i fissen.
‘Ja’ stønner du højt.
‘Har du fortjent at blive straffet?’
‘Ja’ stønner du igen, svagt…
Du får et dask til .
‘JA JA’ stønner du højt igen.

Jeg sætter mig overskrævs på dig, løfter dit hoved lidt op og mundknepper dig.
Min anden hånd finder din nu våde fisse og jeg stikker uden besvær to fingre op.
Du nyder begge dele åbenlyst.
Nyder at du er spændt fast og overladt fuldstændig til mig, mine lyster, mine behov.

Jeg ‘står’ af, stiller mig på knæ bagved dig, lægger en pude ind under din røv og tager begge dine ben op på mine skuldre.
Jeg trænger hårdt op i dig, mine hænder finder dine bryster og du er lige ved at komme, da jeg støder helt i bund.
Du vrider dig at vellyst og liderlighed imens jeg knepper dig…. hårdt…. insisterende.

Jeg trækker mig ud og overlader pladsen til din dildo.
Jeg smører lidt glidecreme på fingeren og begynder at massere dit anus.
Først med en finger og så med to, til jeg kan mærke du er klar til at modtage min stive pik.
Jeg penetrerer dig langsomt indtil jeg er nået helt i bund.
Dine hænder prøver at komme fri, din krop vrider sig og du stønner højt, ‘kom så… knep mig… hårdere’

Kombinationen af dildoen og min pik i dit anus, får dig ud over kanten og du kommer voldsomt.
Du tager mig med og jeg kommer oppe i dig……

Jeg trækker mig ud, binder dig op, og trækker dynen over os.
Vi ligger i ske og kommer os, stille og roligt.
Jeg kysser dig i nakken og på halsen og hvisker. ‘Hvad har de lyst til at lave i dag, Deres Dejlighed?’😘

En af de bedste fantasier til dato😊 den vil jeg putte min min synlige lomme og tage op når jeg har en stund for mig selv🍓😉 TAK og ja, den virkede. Min krop gispede indeni da jeg læste den og tror også jeg blev en anelse mere fugtig flere steder🙈

Kapitel 6

Køkkenet..

Vi står nøgne ude i køkkenet og er ved at forberede aftensmaden, kun iført hver vores forklæde.
Jeg vandt i kinaskak og kunne derfor bestemme påklædningen.
Efter du havde tabt 2-1 i spil, samlede vi kuglerne op fra gulvet, da dit velkendte temperament løb af med dig og kuglerne fløj om ørerne på os😂

Jeg har lovet at hjælpe med maden selvom vi begge to godt ved at det er dig der skal lave den😉
Du sætter mig til at skærer nogle gulerødder ud, men jeg har svært ved at koncentrer mig om opgaven da mit fokus er på din bare røv.
Jeg tager en palet og giver dig et rap i røven og du svarer igen ved at tage hånden op under mit forklæde og klemme mine kugler.

Du begynder at skære senerne af svinemørbraden og selv om du står med en kokkekniv i hånden, drister jeg mig til at stille mig bag dig, tager begge hænder ind under forklædet og tager fat i dine bryster.

Jeg kysser dig i nakken og presser mit underliv ind mod din røv.
Det lykkedes dig at bevare koncentration og klargøre mørbraden.
Jeg sætter en gryde vand på til ris, imens du putter mørbraden i ovnen.

Du “taber” den ene grydelap på gulvet, udbryder et ‘Ups’ vender røven til mig og bukker dig langsomt ned.

Den blev jeg aldrig færdig med….. to be continued

Kapitel 7

En af dine…

Min fantasi omhandler du kommer ud af badet. I soveværelset ligger jeg på maven med hovedet hvilende i min hånd og benene bøjet.
Det første du får øje på da du kommer ind af døren er mine sorte stiletter med rød sål. Dine glipper hurtigt videre til mine røde lange negle. Du smiler drenget over genkendeligheden og bliver stående.

Jeg nyder den måde du betragter mig på. Som en hanløve inden den sætter ind for at fange sit bytte. Jeg vrider min nøgne krop og spørger om du nød badet uden at miste øjenkontakt. ‘Mmm’ svarer du og smiler.
Jeg vender mig langsomt om på ryggen og begynder at kærtegne mine bryster mens jeg holder dit blik. Langsomt kører jeg hænderne ned langs maven og masserer min trekant. Jeg falder ind i nydelsen og stønner højlydt.

Da jeg kort efter åbner øjnene står du lige foran mig. Som en invitation glider jeg ned på knæ form dig og tager din pik i munden. Langsomt kører jeg den mellem mine læber, helt i bund. Jo mere jeg sutter jo mere våd bliver din pik at mit spyt. Mine lange negle borer sig ind i dine baglår og jeg sutter mere og mere grådigt.

Jeg stopper inden du når klimaks. Jeg rejser mig og kysser dig, hvisker ‘knep mig’ mens jeg vender mig om og bukker mig med hænderne i sengen. Dine fingre glider op i mig og du sætter dig ned bag mig og slikker mig analt. Mine ben sitre af liderlighed som vokser. ‘Mere’ får jeg hvisket.
Du rejser dig og lader nu din hårde pik glide op i mig og jeg giver mig. ‘Hårdere!’

Analt fylder du mig ud med dine fingre mens du knepper min fisse. Jeg må holde godt fast i sengen for ikke at miste balancen af dine stød. Mine støn bliver højere, som benzin til dine stød og jeg skriger i en overvældende orgasme og du kommer lige efter. Du holder dig oppe i mig indtil vi begge er kommet os😉

Kapitel 8

Lørdag morgen…

Jeg sidder i sofaen med en kop kaffe og lytter til Mads & Monopolet.
Du kommer ind fra soveværelset med dynen svøbt om dig.
Du står og misser lidt med øjnene.
Du har morgenbollehår, selvom vi ikke har haft morgensex….. endnu.

Du kommer hen til sofaen, sætter dig overskrævs på mig, ligger hovedet på min skulder og svøber dynen rundt om os begge.
Du dufter godt, det gør du altid om morgenen og dit hår kilder min næse.
‘Godmorgen søde’ siger jeg.
Du brummer et eller andet uforståeligt ned i dynen.

Mine hænder bevæger sig op under din natbluse, finder dine bryster og jeg masserer dem blidt.
Lidt efter begynder du at bevæge dit underliv frem og tilbage oven på min pik.
Det vare ikke længe inden den reaktion som du går efter, indtræffer.
Min pik begynder at blive hård og din hånd hiver ned i mine jogging bukser.
Du løfter dig lidt, hiver trussen til siden og sænker dig langsomt ned over min pik.

Vi sidder stille lidt, nyder øjeblikket.
Mig: Din stramme fisse om min pik.
Dig: Min pik der fylder dig ud.
Jeg hiver blusen af dig og begynder at kysse dig på halsen.
Min mund søger nedad og jeg kysser og napper forsigtig dine bryster.

Du læner dig bagud, borer dine negle ned i mine skuldre og begynder at ride mig i et roligt tempo.
Mine hænder finder din røv, og jeg tager et fast tag i den og følger dine bevægelser.
Dit åndedræt bliver hurtigere og du stønner Højere og højere, imens du sætter tempoet op.

Du rider mig hårdt og hurtig nu.
Uden tanke for om jeg er med, nærmer du dig klimaks.
Jeg prøver af følge dig så godt jeg kan.
Jeg gir’ din røv et par klask og du kommer med samme.
Jeg løfter dig lidt og knepper dig hurtigt imens du synker ned over mig.
Jeg kommer oppe i dig og vi sidder tæt omsluttet og får vejret igen.

Lidt efter hvisker du i mit øre:
Jeg er klar til røræg, bacon, ristet brød, frisk presset juice og en kande the.
Fixer du det, så skifter jeg lige tøj😉😚

Kapitel 9

Kursus..

Jeg er på kursus i dag. Så er lidt on/OFF.

Med røde kinder træder du ind på toilettet og låser døren efter dig.
Du kigger på med forventning og siger ‘det kan du ikke være bekendt’ med et frækt smil.
‘Stille’ siger jeg, trækker dig tæt ind til mig, så du kan mærke mit hårde lem, og kysser dig krævende.
Du besvarer mit kys og begynder at åbne mine bukser.
Jeg hjælper til, tager bukserne af og sætter mig på toiletbrættet.
Min stive pik stritter lige op.
Du skræver over mig, hiver trussen til side og sænker dig ned over pikken.
Du stønner allerede højt af liderlighed og begynder at ride mig hårdt.
Jeg åbner din bluse, løfter bh’en op så dine bryster bliver blottet.
Jeg bider, slikker og napper i dem, imens du nærmer dig klimaks.
Jeg tager fat i din røv og øger tempoet, vi kommer begge to samtidigt og jeg må holde dig for munden, så du ikke skriger højt.
Jeg går først ind og da du kommer ind lidt efter, kigger underviseren underligt på os, men siger ikke noget😉😘

Forsat godt kursus, frække😉

Kapitel 10

Badeværelset..

Jeg kommer ubemærket ind på badeværelset og ser du ligger i badekaret.
Dine øjne er lukkede og du ser helt afslappet ud.
Jeg står og betragter dig lidt…
Det er kun hovedet, dine skuldre og dine knæ der stikker op af vandet.
Det meste af skummet er efterhånden forsvundet. Jeg kan se dine flotte bryster og vorterne stritter indbydende frem.
Mine øjne bevæger sig længere ned og stopper ved dine indbydende lår.

Du er uimodståelig smuk, fræk og lækker som du ligger der og det forplanter sig øjeblikkeligt ned i mine nedre regioner.
Den effekt har du altid haft på mig….
Du fornemmer min tilstedeværelse og inden du åbner øjnene hvisker jeg “ hold øjnene lukkede, skat” sætter mig på knæ og kysser dig blidt på munden.

Du besvarer mit kys og gisper lidt da du mærker min hånd på indersiden af dit ene lår.
Instinktivt spreder du benene så jeg kan bevæge hånden længere op imod din punani.
Du rejser dig lidt op så dine bryster kommer fri af vandet.
Mit mund slipper dine læber og finder dit ene bryst.

Forsigtigt slikker på din brystvorte og napper lidt i den… den bliver øjeblikkelig hård…
Min hånd har fundet venusbjerget og bevæger sig ned og kærtegner dine kønslæber.
Du stønner sagte og din hånd tager fat i mit hoved, fastholder det på dit bryst.

Du skyder grådigt og utålmodigt dit underliv frem…
“stik dine fingre op i mig, kom nu skat” tigger du…
Jeg vrister mit hovedet fri at dit greb, griner og kysser dig på munden.
“ ikke endnu” siger jeg, “rejs dig op så tørrer jeg dig”

Du rejser dig op, lidt utilfreds, og træder ud på håndklædet.
Jeg skiftevis tørrer og kysser din krop indtil jeg er nået hele vejen fra top til tå.
Visse steder for mere opmærksomhed en andre…
Du nyder behandlingen og dine udbrud veksler mellem fnis, grin og stønnen.

“skat, min tur, stå stille” siger du.
Du trækker min t-shirt af, kysser mig på munden, halsen, øreflippen, brystvorterne og til sidst sidder du på hug og åbner mine bukser…
Du får hurtig lirket min pik ud og tager den i munden, den bliver hurtig stenhård under din kyndige behandling og jeg stønner højlydt…

Du trækker mine bukser ned og klemmer mine balder… hårdt.
Du slikker både mine “boller” og min pik op og ned ad skaftet, både hårdt og blidt…
Det føles dejligt og jeg har lyst til at give efter, men gør det ikke.
Jeg trækker mig ud af din mund og hiver dig op og stå.
Vi kysser hinanden dybt og længe imens vores hænder er overalt på hinanden.

“Årrrrhh, knep mig skat, jeg vil mærke dig inden i mig” stønner du.
Du vender dig om, tager fat i håndvasken og stritter med din fyldige røv.
Du er så fræk og indbydende. Jeg nyder synet i et kort øjeblik inden jeg stiller mig bagved dig og laaangsomt trænger op i din fugtige grotte…
Du stønner og skælver lidt “ jaaa, knep mig”

Jeg knepper dig med langsomme bevægelser… dybt, selvom du normalt ville tigge mig om at sætte tempoet op for at nå klimaks, kan jeg mærke at du nyder det rolige tempo og lysten til at trække det længere ud end normalt.
I stedet for at klaske dig i røven, stryger jeg mine hænder op og ned af din ryg, kærtegner den, læner mig frem og krammer dine bryster….

Vi står sådan et stykke tid, indtil jeg får lyst til at kysse dig.
Under store protester trækker jeg mig ud og sætter mig på toiletbrættet.
Du følger efter, skræver over mig og sænker dig langsomt ned over min pik.

Du omfavner mig, dine læber finder mine og du begynder at ride mig, stille og roligt.
“Kan du huske første gang jeg red dig sådan her” hvisker du i mit øre.
“Og jeg havde “stripset” dig fast til stolen”
Jeg smiler og mindet får dig til at øge tempoet…

Du kysser mig igen… grådigt, og sætter den et gear op.
Mine hænder har et godt tag i dine balder.
Din mund slipper min, du retter dig lidt op så min tunge kan slikke på dine bryster.
“Årrrrh, jeg kommer snart skat” stønner du.
Du strammer dig greb om min ryg, jeg kan mærke dine negle og du rider mig hårdere og hurtigere på vej mod klimaks.

Du kommer højlydt og river mig med…
Jeg kommer oppe i dig, og mærker du sidder og klemmer til jeg er helt færdig.
Du falder sammen og læner dit hoved mod min skulder.
“Flab” siger du, “sådan at “overfalde” en uskyldig kvinde der bare ville nyde et bad”
“Fortryder du” spørger jeg
“Selvfølgelig ikke” siger du og kysser mig.
“Sulten” spørger jeg?
“Altid” siger du, med et smørret smil.
“Du er uforbederlig” svarer jeg😘

Kapitel 11

Sauna, buttplug og røde negle…

En lille fantasi om sauna, buttplug og røde negle:
Du har tidligere truet med at kidnappe mig for en stund og så kom dagen. Du hentede mig i din Mazda med automat gear stemningen imellem os var intens, nervøs i starten. Det første du spørger mig om er om jeg har husket mit badetøj. Jeg smiler og nikker ‘den fersken-farvede’. Du smiler igen med forventningsfulde øjne

Vi er ret stille i bilen, men taler lidt om løst og fast og du brokker dig lidt over trafikken. Jeg spørger flere gange hvor vi er på vej hen. Du griner og siger ‘ha nu lidt tålmodighed’.
ENDELIG er vi fremme. Du har arrangeret en wellness-dag. Vi får tjekket ind og beslutter os for at starte med en badetur i en af hotellets mange pools.

Min blufærdighed tillader ikke at jeg skifter til badetøj foran dig, så jeg låser mig ude på toilettet. Da jeg komme ud iført hotellets morgenkåbe, er du allerede omklædt. Vi åbner er flaske champagne fra minibaren og bobler stiger hurtig op til mit hoved. Stemningen løsner hurtigt op. Vi får grint og drillet hinanden.

Da vi kommer ned og får morgenkåberne af udbryder du ‘Wauw!’. Jeg smelter en lille smule over din reaktion og bliver forlegen. Vi hopper op i den varme jacuzzi. Vi sidder overfor hinanden og der går ikke længe før vores ben gnider sig op af hinanden. Jeg kommer tættere på sætter mig oven på dig. Min hånd finder vej ned i dine badebukser og som forventet er du halv fornøjet. Min hånd arbejder sig langsomt op og ned af din pik.

Du kigger rundt for at lure om de andre gæster har set os. Heldigvis er der ikke så mange.
Da din pik er dejlig stiv hiver jeg lidt ned i dine badebukser. Jeg løfter mine egne til side og glider langsomt ned over dig, mens du bare sidder og tager i mod. Jeg kigger på dig ‘jeg har virkelig haft lyst til det her længe’.

Langsomt glider jeg op og ned, for ikke at skabe unødig opmærksomhed. Hver gang jeg kommer i bund kan jeg ikke lade være med at komme med et lille støn. Jeg hvisker ‘du gør mig liderlig’

Fortsættelse følger…..

Kapitel 2:

Et andet par nærmer sig og du stopper min ridning. Jeg glider af og kysser dig intens og længe. ‘Vi ses i saunaen’ smiler jeg og går op af vandet, velvidende at du lige skal bruge lidt tid på at beherske din hårde stolthed før du kan forlade vandet.

Da du kommer ind i saunaen er vi igen alene. Jeg ligger på bænken, ventende. Du sætter du forenden af mine ben med udsigt til mit lysthus. Jeg spreder benene, som en invitation. Du nuser min på inderlårene, som får mig til at vride mig straks. Dine fingre kærtegner min fisse og igen opad inderlårene. Du nyder at se min liderlighed vokse under din tilfredstillelse.

Du lader dine fingre glide op min indgang og kan konstatere at jeg er drivvåd. Dine fingre gør, hvad de er bedst til og jeg ligger tiggende og bedende om at du knepper mig hårdt. ‘Tålmodighed skat!’ Griner du.

Min hånd kærtegner dit skaft op og ned. Jeg mærker hvordan du vokser mellem mine læber. Min mund glider dybere og dybere ned over din pik. Min ene hånd styrer din pik og den anden er på opdagelse bag din læg. Du kender mine små kendetegn

Du mærker på din læg, hvordan mine røde negle langsomt presses op ad dit ben, med en lille sød smerte. Varmen og vores liderlighed får sveden til at løbe over vores kroppe.

Jeg sutter grådigere og grådigere og jeg kan høre på din vejrtrækning at du er ved at nå klimaks. Jeg stopper inden du når kanten. Hvisker i dit øre ‘tålmodighed, skat’ og fniser. Du kigger bestemt i mine øjne og rejser dig pludseligt.
‘Ud, unge dame’ befaler du. Jeg vender mig straks efter din ordre og min krop bliver anspændt. Jeg er vild med din dominans.

Vi er kun iført morgenkåber og tavse, men stemningen fuld af anspændthed over det næste der venter. Da vi kommer ind på værelset binder du langsomt min morgenkåbe op. Og lader den glide ned på gulvet. Jeg står blottet foran dig. Du går rundt om mig og overvejer dit næste træk. Lader langsomt din hånd berøre min nakke ned til min lænd.

Du stikker to fingre op i mig for at sikre min villighed. Jeg er som altid klar. ‘Knep mig’ hvisker jeg. Du kysser min skulder og samler min morgenkåbe op. Du hiver snoren fra morgenkåbem ud og samler mine hænder på ryggen og begynder at binde dem sammen, hårdt.

Læg dig på sengen på maven med hovedet væk fra mig. Jeg gør som du siger og jeg kan høre du pusler. Du kommer over til sengen og løfter mig så jeg ligger med røven i vejret, bundet på ryggen. Du mærker triumfen over min underdanighed. Du smækker mig røven og kommer skiftevis to fingre op i mig. Jeg giver mig hver gang. ‘Lig stille’ kommanderer du. Du presser din hårde pik op i mig i et dybt stød. Dine hænder hviler på min hofter.

Min varm fisse tilsluttes om din stive pik og du betragter hvordan du knepper min våde fisse i lange dybe træk. Du har fuldstændig kontrollen. Du trækker din pik langsomt ud og begynder at massere min anus med din tunge. Og efter varmere du mig op med dine fingre. ‘Fyld mig ud, Jørgen’ bønfalder jeg og det er lige hvad du har i tankerne. Du tvinger mig til at slikke på din medbragte buttplug og anbringer den i min røv. Og genoptager dit knepperi.

Jeg vrider mig og hvert et stød udløser et højlydt støn. ‘Mere’ tigger jeg. Du knepper mig hurtigere og hurtigere. Jeg forsøger at holde sammen på mig selv, men det er fuldstændig umuligt og min krop er på vej mod en eksplosion.

Endelig siger du de gyldne ord ‘kom for mig!’ Og jeg giver efter i et sus af forløsning. Det går bestemt ikke lydløst for sig og min skrig får dig ud over kanten og du kommer i mig. Du løsner mine hænder og vi falder sammen på sengen. Dig oven på mig. Her ligger vi længe inden vi indtager minibaren og badet
😘

Kapitel 12

Bornholm:

Vi sidder på Cafe Genlyd.
De har 500 grams tarteletter på menuen.
‘Er du frisk på en udfordring’ spørger jeg.
‘Altid’ svarer du og smiler over hele hovedet.
‘Hvis du kan spise en 500 grams tartelet, bader jeg nøgen når vi skal på stranden, hvis ikke, gør du’
‘Deal’ griner du og bestiller en halv liter Svaneke mørk guld, til at akkompagnerer den
20 minutter senere giver du min pik et klem uden på mine shorts og siger ‘ du skal vise diller på stranden i dag, skat’

Vi har pakket en kurv hjemmefra med lidt godter, hvad du ikke ved er at jeg også har pakket din buttplug, samt glidecremen med også.
Med tanke på hvor blufærdig du er i fremmede selskab, selvom det pirre dig at have sex i det offentlige rum, var det vist meget godt det var mig det tabte.

Vi finder en ‘gryde’ lidt bagved og du begynder at brede tæppet ud.
Jeg betragter dig imens du kravler rundt iført den ferskenfarvede.
Du ser godt ud, dine flotte bryster og fyldige bagdel får det til at rumsterer i mine badebukser.
Så kommer jeg i tanke om at jeg skal løbe nøgen i vandet om lidt, lukker øjnene og tænker på Angela Merkel

Du vender dig om, kigger på bulen i mine badebukser og begynder at grine.
‘Har du tænkt dig at gå nøgen i vandet med jern på’ siger du.
‘Du skræmmer sgu da livet af børnene på stranden, hvis der er nogen’
‘Lig dig ned’ beordre du, åbner køletasken og hiver et par isterninger frem.
Jeg gisper da du propper det ned i badebukserne men de får da hurtig lagt en dæmper på min begejstring.
Vi griner begge to og du ligger dig oven på mig og kysser mig.
Med begge mine hænder på dine baller hvisker jeg dig ind i øret.
‘Er du liderlig?’
‘Altid’ svarer du.
‘Du er uforbederlig’ griner jeg, giver dig et klask i røven og vipper dig af.

1, 2, 3 NU, vi spæner ned over stranden og ud i vandet.
Fuck, det er lavvandet, jeg traver så hurtigt jeg kan mod dybere vand, så jeg kan skjule min manddom.
Jeg kan høre dig grine længere bagude og tænker…. bare vent frøken fræk.
Endelig er jeg i til brystet og du når ud til mig.
‘Du skulle have set dig selv’ siger du med dit mest flabede smil på.
Jeg trækker dig ind til mig, kysser dig og klemmer samtidig begge dine baller… hårdt.
‘Ummmm’ siger du bare, ‘hårdere, mister bundløs’.

Vi pjasker og svømmer lidt rundt.
Nyder det semi varme vand og hinandens selskab.
Du svømmer hen til mig, ‘så du de to tanter der gloede på dig, da vi løb ud, skat ?’
‘Nej’ griner jeg, ‘det havde jeg sgu da ikke tid til’.
‘Er du jaloux’ spørger jeg.
‘Nix, men jeg tænkte om du skulle hive dem noget mere at glo på’
Din hånd finder min pik og du begynder st lege med den.
Jeg kan li’ det og jeg bliver hurtig hård.
Jeg får listet min hånd ned i din badetrusse, stikker 2 fingre op og konstaterer hvad jeg allerede vidste, du er våd og liderlig.

‘Jeg ved godt det kunne være frækt at kneppe dig her skat, men der er for mange børn’
Som altid når du ikke får din vilje rækker du tunge af mig.
‘Lad os gå tilbage, jeg er tørstig’ siger du.
‘Jeg skal også smøres med solcreme på ryggen, kom nu’
Du begynder at gå ind mod stranden, velvidende at jeg ikke kan komme ind før min erektion har lagt sig
Jeg tænker ved mig selv at selvom jeg planlagt at kneppe dig på stranden er jeg nok nødt til at straffe dig i aften, hjemme i sommerhuset.

Du sidder med en kold øl i hånden.
Jeg tager mine badebukser på, kysser dig og tager også en øl.
‘What took you so long’ siger du og griner.
Jeg elsker når du griner.
‘Jeg blev inviteret på en trekant af de to tanter’ siger jeg og kysser dig i nakken.
Du dufter godt, det gør du altid.
Efter arbejde, om morgenen, om aften, efter træning, før sex, efter sex…altid.
Pludselig kommer to fyre gående hånd i hånd forbi vores ‘gryde’, splitternøgne.
‘Hold nu kæft de var veludrustet’ udbryder jeg.
‘Er du jaloux’ spørger du.
‘Nah, du er jo ikke til store pikkemænd, og jeg er ok tilfreds, har da ikke fået klager endnu’ griner jeg.

‘Smør mig lige på ryggen’ siger du, tager bh’en af og ligger dig på maven.
Jeg sætter mig på dine ben og begynder at smøre dig ind.
Jeg bruger samme teknik som når jeg masserer dig med kokosolie, skiftevis blidt og hårdt.
Jeg bevæger mig langsomt ned mod din røv og jeg ved det gør dig liderlig.
Du nyder det åbenlyst, og da mine hænder rammer dine inderlår, spreder du automatisk dine ben.
‘Ummm’ stønner du og vrider dig lidt.

Jeg stikker diskret min ene tommelfinger op i dig…. du er allerede våd.
‘Bli’ ved’ stønner du.
Jeg fingerknepper dig lidt, stille og roligt.
‘Arrrrrrhhhh’ stønner du og presser dit underliv mod min finger…, krævende, insisterende.
‘Jeg har en overraskelse til dig søde’ siger jeg.
Hurtigt binder jeg din bikini op i siden tager lidt glidecreme på den ene finger og fører den forsigtig op i din numse.
Med en finger i hvert hul, øger jeg tempoet lidt og jeg kan se du nyder det.

‘Knep mig’ tigger du.
Men jeg fortsætter i samme tempo, ‘ikke endnu, skat’ svarer jeg.
Jeg trækker mine fingre ud og du protesterer højlydt.
‘Rooolig nu’ siger jeg, smører lidt glidecreme på buttpluggen og lirker den forsigtig ind.
‘Årrrrgh skat, jeg vil mærke din pik oppe i mig’ stønner du.
Vi kan høre stemmer i nærheden men de bliver heldigvis svagere.

Jeg stikker to fingre op i dig, du er drivvåd.
Pluggen gør sit til og jeg fingreknepper dig, hårdt og hurtigt.
Det er lige ved at bringe dig ud over kanten, men jeg stopper inden du når at komme.
Du får to klask i røven, jeg bøjer mig ned til hoved, finder din mund og kysser dig dybt og grådigt.
Du rækker din ene hånd bagud og finder min hårde pik.
Du klemmer den hårdt og pumper op og ned.

Jeg ligger mig oven på din ryg, spreder dine ben endnu mere og trænger op i dig.
Du er fyldt ud i begge huller og ligger bare og tager imod.
‘Ja, ja, fuck, ja, ja’ får du fremstammet og jeg sætter tempoet op.
Nu er der ingen af os der ænser om der er tilskuere.
Jeg hiver i din hestehale og støder så hårdt jeg kan.
Du bider i et håndklæde for ikke at skrige samtidig med at du kommer.
Jeg kommer også og må bide mig i tungen for ikke at vække for meget opmærksomhed.

Jeg falder sammen over dig og vi puster ud.
Stille og roligt hiver jeg pluggen ud, vender dig om på siden og kysser dig.
‘Har jeg nogensinde sagt at jeg er vild med dig’ siger jeg.
‘Hmmmm, det tror jeg ikke’ svarer du med et smil.
‘Er du klar til en tur i bølgen blå inden jeg finder noget mad til dig, swettie?’
‘Ja tak søde, er pludselig blevet sulten’ svarer du.
Vi slentrer ned mod vandet og jeg tænker allerede på hvordan jeg skal ‘straffe’ dig om aftenen😘