Press "Enter" to skip to content

Witchrot

Synes lige jeg vil dele de 2 opslag fra Gaffa:

Metal-gruppen Witchrot er på dramatisk vis gået hver til sit
Det canadiske doom metal-band Witchrot er ikke just kendt af det store flertal, men i de seneste dage er deres Facebookside eksploderet med kommentarer – dog ikke på grund af musikken, men en meget speciel statusopdatering om, hvorfor bandet er splittet.
Erklæringen lyder som følger:
“På baggrund af den uheldige situation, at vores guitarist har kneppet min kæreste igennem næsten 7 år, vil WITCHROT tage en forlænget pause. Jeg vil fortsætte bandet andetsteds på et andet tidspunkt, og fuld af had vil musikken langsomt flyde og uden tvivl blive den mest ødelæggende, torturlignende musik, jeg nogensinde har skabt. Tak for støtten, stay heavy – Peter.
Og desuden er vores trommeslager død…”
Vi skal nok ikke vente på noget nyt Witchrot-materiale, men de har en Bandcamp-side, hvor du kan lytte til fire sange, herunder “Devils Dirt” og “Crypt Reaper”. Peter har i dag udnyttet den nyfundne opmærksomhed og linket til sit andet band Crazy Bones. Forhåbentlig er deres skæbne mindre dramatisk.

https://gaffa.dk/nyhed/134080/den-maerkeligste-erklaering-om-et-band-break-up-nogensinde

AF / Sara Karlsson

et canadiske metalband Witchrot trak sidste måned overskrifter med et bizart break-up-opslag. Nu afslører bandet, at deres trommeslager alligevel ikke døde.
I november kunne vi bringe nyheden om den måske mærkeligste erklæring om et band break-up nogensinde, hvor bandet Witchrot på dramatisk vis gik hver til sit. Som forsangeren Peter Turik skrev i et Facebook-opslag var det blandt andet fordi, “vores guitarist har kneppet min kæreste igennem næsten 7 år”. Og som han tilføjede til sidst: “… Og desuden er vores trommeslager død”.
Især den sidste, henkastede kommentar om trommeslagerens død fik det ukendte bands break-up til at eksplodere på de sociale medier. Det viser sig nu, at den enorme opmærksomhed har fået Witchrot til at blive sammen og udnytte den massive omtale til deres fordel. Sådan skriver NME. Som Turik selv forklarer til Alternative Press:
“Jeg har besluttet at fortsætte bandet for fuld kraft med Lea på vokal. Vi vil bruge opmærksomheden til vores fulde potentiale. Vi har booket studie-tid og har besluttet at rekruttere nogle venner til at spille Lee’s Palace den 28. december. Nu har vi store planer om at tage på turné i den nærmeste fremtid.”.
Turik forklarer desuden, at trommeslageren ikke døde alligevel. Han forlod derimod bandet i ugerne før det omtalte Facebook-opslag. “Han sagde, ‘Sig, jeg døde, folk er pisseligeglade…’ Det var de tydeligvis ikke,” fortæller Peter Turik.
Sidste måned reagerede medier og musikfans på opslaget, hvor nogle sammenlignede bandet med kultfilmen Spinal Tap, andre erklærede sig øjeblikkeligt fans, mens nogle udtrykte stor forargelse over den manglende empati for den afdøde trommeslager.

https://gaffa.dk/nyhed/134287/break-up-bandet-witchrot-vores-trommeslager-er-ikke-dod-alligevel

AF / Kasper Fryd